L'HOTEL

Arcs de Monells és un hotel familiar ple de detalls. Es troba a la població de Monells, al Baix Empordà, just al peu de les Gavarres, molt a prop dels principals punts d’interés turístic de l’Empordà i a pocs kms de Girona i les magnífiques platges de la Costa Brava.

Situat en un entorn únic, destaca per la seva tranquil·litat i la seva connexió amb l’entorn empordanès. Trets que fan d’aquest hotel rural, l’allotjament perfecte per aquells que busquen distensió, intimitat i gaudir del bo i millor de l’Empordà.

L’edifici principal de l’hotel és ni menys ni més que el Mas Fàbregas, una antiga masia fortificada que havia estat un antic hospital per a pobres i pelegrins. Fundat el 1364 per Maria de Xèrica, comtessa de Prades i d’Empúries per casament amb Ramón Berenguer I, fill del rei Jaume II de Catalunya i Aragó.

Sembla, doncs, que la història ens ha volgut picar l’ullet, i les mateixes parets i pedres que acollien els viatgers del segle XIV, avui donen la benvinguda als viatgers del segle XXI. Amb un total de 21 habitacions, repartides en 2 edificis envoltats d’un preciós jardí on passejar o descansar i una gran piscina desbordant a 4 nivells.

L’hotel disposa de restaurant i bar cafeteria amb terrassa reservat als seus hostes, amb possibilitat de sopar durant tot l’any, excepte diumenge i dilluns, i també dinar des de Sant Joan fins a finals d’agost. La seva aposta gastronòmica gira entorn del producte de proximitat i de temporada, oferint aliments frescos i d’alta qualitat.