HABITACIONS

L’hotel compta amb 21 habitacions. D’aquestes, 8 es troben en un edifici annex amb sortida directa al jardí i a la piscina.

Pel que fa a la resta, ubicades dins de l’edifici principal de l’antiga masia, n’hi ha 3 que son Junior Suite. Cadascuna està dedicada a personalitats rellevants del món de les arts, la cultura i la història, com Maria de Xèrica, Ramon Berenguer I o Salvador Dalí.

Totes les habitacions disposen de:

  • TV
  • Fil musical
  • Aire condicionat i calefacció
  • Caixa forta gratuita
  • Wi-Fi gratuit
  • Amenities al bany
  • Assecador de cabell
  • Escriptori de treball
  • Minibar

Es troben ubicades a l’edifici annex. La seva particularitat es que a través d’unes portes correderes tenen accés directe al jardí i a la piscina, fet que els hi proporciona molta lluminositat.

També compten amb una petita terrassa on s’hi pot deixar la bici, fent-les perfectes per als que els agrada realitzar activitats cicloturístiques a l’Empordà. Totes compten amb un llit de 2×2.

Previous
Next

Son habitacions que guarden molts records de l’antiga masia i que s’organitzen en dos pisos. Unes estan orientades al nord, i per tant, al riu i al poble, i les altres al jardí.

Perfectes per als més romàntics i per als qui els agrada palpar la història de ben a prop.

Previous
Next

L’Hotel Arcs de Monells emana tranquil•litat i calma, per això sols disposa de 3 habitacions Junior suite. S’ubiquen a l’interior de la masia i estan preparades per acollir famílies amb nens de 12 anys o més. Totes elles tenen banyera oval amb capacitat per a 2 persones.

La reserva d’aquest tipus d’habitació és exclusivament per telèfon (872 987 069).

Previous
Next

Superior Exterior

Es troben ubicades a l’edifici annex. La seva particularitat es que a través d’unes portes correderes tenen accés directe al jardí i a la piscina, fet que els hi proporciona molta lluminositat. També compten amb una petita terrassa on s’hi pot deixar la bici, fent-les perfectes per als que els agrada realitzar activitats cicloturístiques a l’Empordà. Totes compten amb un llit de 2×2.

Habitació dins la Masia

Son habitacions que guarden molts records de l’antiga masia i que s’organitzen en dos pisos. Unes estan orientades al nord, i per tant, al riu i al poble, i les altres al jardí. Perfectes per als més romàntics i per als qui els agrada palpar la història de ben a prop.cicloturístiques a l’Empordà. Totes compten amb un llit de 2×2.

Junior Suite

L’Hotel Arcs de Monells emana tranquil•litat i calma, per això sols disposa de 3 habitacions Junior suite. S’ubiquen a l’interior de la masia i estan preparades per acollir famílies amb nens de 10 anys o més. Totes elles tenen banyera oval amb capacitat per a 2 persones.

La reserva d’aquest tipus d’habitació és exclusivament per telèfon (872 987 069).