Gaudeix de l’estiu a Arcs de Monells, el teu hotel amb piscina

Quan arriba el bon temps, arriba també el desig de sortir més i descobrir els bonics racons del nostre territori i d’una mica més enllà. Al Baix Empordà tenim la sort de gaudir de bon clima durant tot l’any i sobretot a l’estiu quan el sol és més viu i el vent més suau. Gaudir de l’estiu a l’Empordà sempre és millor en un hotel amb piscina per refrescar-se dels dies més càlids i relaxar-se mentre el sol es va aixecant. La piscina de l’Hotel Arcs de Monells és d’aquells espais que triomfen a l’estiu entre els seus clients i es que és un valor a destacar.

És una piscina desbordant que convida a fer un bany relaxant. Amb diferents altures és perfecta per entrar poc a poc i deixar-se refrescar. També per llegir un llibre, mentre el sol i el suau vent tenen presència. Forma part d’un extens jardí, cuidat i harmònic que es complementa amb una zona d’hamaques i una altra de terrassa amb sol i ombra per asseure’s calmadament i veure el temps passar, mentre es gaudeix d’una copa, d’una conversa, d’una lectura, d’un joc de taula… Sens dubte un veritable plaer per completar la teva estada a l’Empordà, siguis més de turisme actiu, cultural o busquis el complet descans.

Busquis el que busquis, des de l’Hotel Arcs de Monells, t’oferirem el millor servei per a que gaudeixis completament de la teva estada. Des de la recepció t’informarem de totes les propostes que ofereix la comarca, des del peu de les Gavarres on ens trobem fins arribar a la Costa Brava, tan coneguda per les seves platges i l’increïble ambient mediterrani de l’estiu. I es que l’hotel es troba en un entorn ideal per poder practicar tant activitats esportives com culturals.

Cicloturisme, senderisme, passeigs a cavall, golf, submarinisme, windsurf, vela, caiac, fer un vol amb globus aerostàtic, son algunes de les activitats de turisme actiu que podreu fer a tan sols 15-20 minuts de l’hotel. D’altra banda, si us interessen les activitats culturals i sou fidels seguidors de l’obra de Salvador Dalí ens trobem en l’enclau perfecte per seguir l’itinerari pels espais on el genial artista hi va deixar empremta: Púbol, Figueres, Port Lligat i Cadaqués. O bé gaudir de la bellesa dels pobles medievals que ens envolten, i dels diferents monuments amb empremta romànica, gòtica o barroca, de les cases dels indians, de les fortificacions de costa que protegiren en altres temps d’atacs pirates…

Aprofita l’estiu i gaudeix d’una estada a l’Hotel Arcs de Monells, un hotel amb piscina des del que gaudiràs de l’estiu al 100%!

Deixa un comentari