Arcs de Monells, un hotel en masia al bellmig de l’Empordà

hotel en masia

La millor forma de viure i gaudir de l’Empordà és allotjar-se en un hotel en masia, com Arcs de Monells. Despertar-se sense presses, sentir els ocells, respirar aire pur i enamorarte del paisatge que t’envolta, gaudir d’un bon esmorzar amb productes 100% del territori… això és començar el dia amb un altre ritme, amb altres sensacions que de ben segur t’ajuden a que el dia vagi millor i te’l dediquis a tu i als petits plaers que t’agradaria viure.

L’Hotel Arcs de Monells compta amb un total de 21 habitacions. D’aquestes, 8 es troben a un edifici annex i la resta a l’edifici principal, l’antic Mas Fàbregas. La seva història es remunta al 23 de Juny de 1628, quan Llorenç Fàbregas comprà l’edifici que havia estat l’antic hospital de la vila per fer la seva casa pairal, al cirurgià Pere Puig. Anteriorment, el seu pare, el ferrer Narcís Fàbregas, ja havia comprat una casa derruïda situada al costat de l’antic edifici. Avui dia, tant la ferreria de Narcís com la casa pairal de Llorenç formen un sol edifici integrat dins l’hotel. Ens trobem davant d’un edifici amb molta història, ple de testimonis que recorden els seus primers temps, però amb totes les comoditats del segle XXI.

Arcs de Monells és un idíl·lic hotel en masia que convertirà la teva estada tota una experiència, vols descobrir els motius?

1. Gastronomia

L’hotel compta amb un restaurant exclusiu per clients, un detall que us permetrà gaudir dels vostres esmorzars, dinars i sopars d’una forma més tranquil·la i amb una atenció més acurada i personalitzada. Ofereix cuina tradicional catalana amb productes de proximitat i temporada, regats amb tot un ventall de vins DO Empordà d’alta qualitat.

2. Confort

Les habitacions d’aquest hotel en masia son totes exteriors, per tant, gaudeixen de llum natural. El mobiliari que les conforma està cuidadosament distribuït, per oferir unes habitacions més confortables en tots els sentits. Hi ha tres tipus d’habitacions, les que es troben a l’edifici annex que inclouen la seva petita terrassa i les de la masia, amb 3 Junior Suite amb llits de debò, sense plegatins.

3. Calma i tranquil·litat

Som un hotel rural enmig d’un entorn idílic, on mana la calma i la tranquil•litat. Tenim 21 habitacions, amb la qual cosa som un hotel petit. El nostre públic majoritari son les parelles de totes les edats i petits grups d’amics que es mouen per realitzar activitats esportives a l’Empordà. No hi ha pràcticament nens, doncs l’edat mínima per allotjar-se son els 10 anys.

4. Desconnexió en un entorn natural

Un ampli jardí per passejar, amb terrassa per prendre una copa o un aperitiu i la piscina rebossant son tres valors que faciliten desconnectar, mentre es gaudeix d’un ambient calmat enmig d’un entorn natural preciós. A més a més, des d’aquest hotel en masia també s’ofereix la possibilitat de gaudir d’un massatge relaxant per ja assolir la desconnexió total.

5. Turisme actiu i cultural

El nostre entorn permet realitzar infinitat d’activitats a l’aire lliure, des de itineraris per fer amb bici, a peu o a cavall a altres per als més atrevits com volar en globus, geo-caching i un sense fi d’activitats aquàtiques com el caic, la vela o el windsurf. D’altra banda, no et deixis de visitar els poblets amb encant que ens envolten, començant per Monells, Corçà, la Bisbal de l’Empordà, Peratallada,…

No t’ho pensis més, gaudeix de l’Empordà des d’Arcs de Monells, un hotel en masia que farà de la teva estada una experiència per recordar. Reserva des d’aquí la teva estada.

Comparteix l'article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Share on print