Arcs de Monells, el teu Hotel a l’Empordanet

hotel a l Empordanet

L’essència de l’Empordanet és el seu paisatge, el seu clima, les seves pedres, però sobretot la seva gent, les seves tradicions, la forma de viure i la seva exquisita gastronomía. Des de l’Hotel Arcs de Monells podràs descobrir i gaudir d’aquesta essència, doncs allotjar-se en un Hotel a l’Empordanet és la millor manera de viure intensament l’Empordà. Tant si viatges en parella, en família o amb amics, podràs descobrir l’entorn i gaudir dels petits plaers d’aquesta meravellosa terra a qui Josep Pla li posà nom, un paisatge ufà a l’empara del Montgrí, entre poblets medievals a tocar de la Costa Brava.

Aquest territori ofereix un ampli ventall d’experiències vinculades a la naturalesa, la gastronomia, la música i també a l’artesania, doncs és ben conegut per aquesta darrera activitat, amb la producció ceràmica o l’elaboració de formatges, per exemple. Si visites l’Empordanet et podem recomanar què fer i parlar-te de les meravelles que has de descobrir, viure i gaudir, doncs cadascun dels seus pobles té el seu encant especial. Palau Sator conserva part de les antigues fortificacions medievals, Sant Julià de Boada compta amb una petita església preromànica molt ben conservada, els castells de Foixà i Vullpellac son una passada i el de Púbol, és un cas a part, totalment redissenyat pel geni Dalí.

És cert que a l’estiu son molts els que s’apropen a l’Empordà, no obstant encara queden racons per aquells que volen desconnectar i relaxar-se i entre mig gaudir de l’essència de l’Empordanet amb totes les iniciatives culturals que tenen protagonisme durant els mesos més càlids. Entre aquestes cal destacar la Festa Medieval de Peratallada, els concerts i exposicions de la Fundació Niebla de Casavells o el jove festival de música de Garrigoles. També s’han de citar les Festes Majors, armades de increïbles elements folklòrics i tradicionals, les quals acaben tenint representació tots els mesos de l’any.

Al Restaurant de l’Hotel Arcs de Monells podreu conèixer i tastar aquest territori fascinant, amb una cuina catalana tradicional que aposta pel producte de proximitat i de temporada. Una cuina que amb el seu propi segell us convida a fer un viatge gastronòmic per l’Empordà, entre el mar i la muntanya. És una sort tenir aquest rebost, però encara més important comptar amb cuiners tant dedicats a la nostra terra. Degustar la cuina d’aquest Hotel a l’Empordanet és retrobar-s’hi, és descobrir i experimentar els millors sabors de la comarca.

Des de l’Hotel Arcs de Monells us convidem a venir a aquesta meravellosa terra, que l’experimenteu, que la gaudiu i que sobretot us emporteu un gran record. Des d’aquest Hotel a l’Empordanet de ben segur que us retrobareu amb la veritable essència. Us esperem!

Comparteix l'article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Share on print