ACTIVITATS

Vol en globus per la Costa Brava (Baix Empordà)
Amb aquesta activitat, organitzada per Kon-Tiki, podràs veure des de l’aire les Illes Medes i el massís del Montgrí amb el seu castell al cim. També les ruïnes del poblat ibèric d’Ullastret i les poblacions de Peratallada, Palau Sator i Verges. En dies de bona visibilitat, s’arriba a divisar la punta del Cap de Creus i els Pirineus com a teló de fons.

Rutes amb bicicleta 
Disposem de lloguer de bicicletes btt i elèctriques, amb les que podràs passejar tranquilament i descobrir els pobles amb encant de l’Empordanet o fer un itinerari més llarg pel massís de les Gavarres. La reserva de les bicicletas s’ha de fer amb una antelació mínima de 24h. A la recepció de l’hotel, tenim diversos mapes de possibles rutes què fer.

Excursions de senderisme i natura
Ens trobem al municipi de Monells, just al peu de les Gavarres. Molt a prop o al mateix costat de l’Hotel Arcs de Monells comencen diferents itineraris que us descobriran l’increïble patrimoni arquitectònic i natural que ens envolta. A la recepció de l’hotel, us donarem tota la informació necessària per la vostra sortida.

Visita guiada pels pobles medievals de l’Empordanet
Descobreix amb un guia local els pobles medievals de l’Empordanet, indrets de gran bellesa on sembla que el temps es va aturar en una altra època. Reviu la història i deixa’t seduir pels encants d’aquesta meravellosa terra.

El Triangle Dalinià
Púbol, Portlligat i Figueres configuren l’anomenat Triangle Dalinià. Un espai de 40km2 que conté els elements que conformen l’univers del genial artista Salvador Dalí: les residències, el seu Teatre-Museu, el paisatge, la llum, els costums, la gastronomia… elements imprescindibles per entendre la seva obra.

Un tranquil passeig per Monells, Cruïlles i Sant Sadurní de l’Heura
Amb aquest recorregut, fareu un viatge al passat, on descobrireu racons amb vertader encant com els arcs de la Plaça de Jaume I de Monells, la Torre de l’Homenatge de l’antic Castell de Cruïlles o les esglésies de Santa Eulàlia i Sant Sadurní, documentades des del segle XI.

Enoturisme a les Gavarres
Situat al municipi de Sant Martí Vell, al celler Eccocivi podreu realitzar diferents activitats enoturístiques, com una visita guiada pel celler i les seves instal·lacions, on us explicaran el procés d’elaboració i fareu un tast de 3 vins. O també, podreu fer un maridatge d’alguns vins amb formatges o embotits de la zona.